Zwanger! (4w1d)

Al voor mijn vorige zwangerschap beeidigd was, nam ik me voor om voor het einde van 2009 weer zwanger te zijn. Later realiseerde ik me dat dat wel heel erg snel zou zijn. Ja, ik ben altijd binnen 2 maanden zwanger geworden, maar daar moet ik niet te veel van uit gaan. Ik moest lichamelijk herstellen van de curettage, ik moest emotioneel herstellen, ik moest ontzwangeren, ik moest weer vertrouwen krijgen in mijn lichaam en ik moest in ieder geval een keer ongesteld worden om zeker te weten dat alles ‘het weer deed’.

En toen, al voor het einde van 2009, waren er toch weer tekenen:
Vlagen van misselijkheid (iets verkeerd gegeten, een virusje, of toch …?)
Zo verschrikkelijk moe (slapeloze nachten vanweze een onrustig meisje, of toch ook …?)
Veel dromen
Verschrikkelijk emotioneel (combinatie van factoren, zoals beschreven op 14 december 2009, of toch ook …?)
Partner die opmerkt dat ik wel eens zwanger kan zijn, omdat ik zo vergeetachtig ben (zal het echt?)
Zware borsten (ja, nu weet ik het eigenlijk zeker!)

Op 2 januari 2010 bleef mijn menstruatie uit.
Op 3 janauri 2010 doe ik een positieve zwangerschapstest!
Hoera, het is weer officieel, ik ben weer zwanger!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.