Intuitie (6w1d)

Bij mijn vorige zwangerschappen had ik al vroeg de overtuiging dat er een jongetje of meisje in mijn buik huisde. En alle keren had ik het goed. Ook bij vrienden en familie heb ik meestal een sterk gevoel. En bijna altijd (zo’n 90%) klopt mijn intuitie. Zeker als de zwangere dicht bij mij staat.

Mijn vriendin A. was afgelopen zomer zwanger. Ik kreeg maar geen gevoel bij het geslacht van het kindje. En helaas is de zwangerschap ook niet goed gegaan. Bij de 12-weken-echo was te zien dat er geen kindje aanwezig was, dat het al in vroeg stadium was gestopt met groeien. Een week later kreeg ze een miskraam…. Ook bij deze zwangerschap heb ik geen gevoel over jongetje of meisje. Zelfbescherming? Nog geen band kunnen opbouwen met dit kind? Zit het niet goed? Of is het weer een tweeling?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.