Afscheid (6w5d)

Vandaag hebben we afscheid genomen van Erik’s oma. Ze is 97 jaar geworden. Kanig vrouwtje, tot een een jaar of 15 geleden fietste ze nog regelmatig van Leeuwarden naar haar (klein) kinderen in Roden (zo’n 60 km), zat ze in een zangkoor, volgde ze Engelse les om met haar familie in de VS te kunnen communiceren en op haar 80e is ze alleen naar de VS gereisd om die familie op te zoeken.
De laatste jaren ging het steeds slechter. Ze was erg kortademig, steeds meer vergeetachtig en langzamerhand vielen al haar vrienden weg, was zij de laatste van de generatie geworden. Al jarenlang wilde ze niet meer, en afgelopen zaterdag is ze rustig ingeslapen.

Vandaag hebben we ook afscheid genomen van deze zwangerschap.
De licht rode vloed van gister werd steeds meer en meer.
Een miskraam…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.