4e kindje?

Eva is onze dochter, daar bestaat geen twijfel over. Zij woont bij ons in huis. Wij zorgen voor haar. Wij voeden haarop. 

Boris en Sanne zijn onze zoon en dochter. Ze zijn bij ons in huis totdat we een mooi plekje voor de as hebben gevonden. Ze hebben echter voor altijd een plekje in ons hart. Wij hebben ze namen gegeven. We hebben ze ingeschreven bij de burgerlijke stand. We hebben met veel liefde voor een uitvaart gezorgd.

Het jongetje met anencefalie zie ik (meestal) niet als mijn zoon. Maar soms vraag ik me af of we hem niet toch een (koos) naam moeten geven. Als we de zwangerschap niet hadden afgebroken, was hij waarschijnlijk pas geboren met 42 weken. Een volgroeide baby die geen levenskansen had en hooguit een paar dagen zou leven.

 Is klaver 3 ons 4e kindje? Of het 5e?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *