Veiligheid

Vandaag lees ik op de Wijdemeerse webkrant:
Als je actief twittert dan heb je volgens mij toch wel enige last van een combinatie van aandoeningen als exhibitionisme, narcisme en ADHD. Dat èn een neiging tot “stalken”.
Helemaal mee eens! Ik snap er nog steeds niets van dat twitteren. Korte berichtjes met heel weinig inhoud. En als ik iets zoek, kan ik het eigenlijk nooit vinden. Nee, ik houd veel meer van langere berichten, van blogs. Ik volg er veel. En natuurlijk houd ik er zelf ook een blog bij.En natuurlijk is dat ook een combinatie van exhibitionisme, narcisme en een neiging tot stalken 😉
Mijn blogs gaan over de verbouwing van ons huis, over mijn zwangerschappen, over mijn glutenvrije leven en over onze dochters. En dat laatste zit ik een beetje mee. Veel vrienden en familie vinden het leuk om deze stukjes te lezen. Maar vreemden kunnen het ook lezen. Als dat andere moeders zijn, die herkenning zoeken, is dat natuurlijk leuk. Maar als dat mensen zijn die slechts in de zin hebben…
Natuurlijk neem ik voorzorgsmaatregelen. Maar toch? Hoe gevaarlijk is het om zo’n blog bij te houden? Daarom heb ik vanaf nu een wachtwoord ingesteld voor de blogs over de meisjes. Als je het wachtwoord wil hebben, stuur me dan een berichtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *