Controle (39w3d)

De gynaecoloog vraagt hoe het met mij gaat. Tja, ik heb regelmatig harde buiken, soms pijnlijk. Ik heb zo af en toe een zeurderig gevoel in mijn onderbuik. En ik heb zo af en toe vochtverlies, maar denk dat het geen vruchtwater is.
Ze voelt aan mijn buik, luistert naar het hartje en stuurt me daarna door naar de afdeling verloskunde (de controles zijn op de poli verloskunde) om te laten controleren of het echt geen vruchtwater is.

Zo lag ik 2,5 jaar geleden te wachten op Eva.
Zo lag ik vandaag ook weer te wachten op de uitslag.

 

 

 

Op de afdeling krijg ik een bed, een zeiltje om eventueel vruchtwater op te vangen en banden om mijn buik voor een hartfilmpje te maken en eventuele weeenactiviteit te controleren.

Het hartfilmpje is uitstekend!
Er was helaas geen vocht om te controleren.
Maar het was leuk te ontdekken dat mijn harde buiken al heel regelmatig kwomen. De bevalling begint echt zo langzamerhand…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.