Stokke Newborn (38w5d)

Eva kreeg haar Tripp Trapp kinderstoel toen ze bijna een half jaar was. Zie 27 november 2008.
Jammer dat Eva niet eerder bij ons aan tafel kon zitten. Want juist rond etenstijd was ze (net als veel andere kindjes aan het eind van de dag) erg onrustig. Wij waren er erg blij mee, eindelijk kon ze gewoon ‘mee-eten’ en meekijken tijdens het eten. En nog steeds zijn we erg blij met het degelijke ontwerp van de Tripp Trapp!
De Tripp Trapp voor ons Klavertje staat al klaar bij oma. Die heeft h’m goedkoop op de kop kunnen tikken via haar werk!

Sinds kort heeft de Tripp Trapp een Newborn Set, waardoor baby’s wel mee aan tafel kunnen zitten! Ik zou h’m graag als kraamcadeautje willen hebben, maar vind het eigenlijk te duur voor een paar maandjes. En misschien blijft dit kleintje wel heel rustig in de box liggen, als wij aan het eten zijn…
Aan de andere kant is het natuurlijk Stokke-kwaliteit, en zou na dat half jaar ons nichtje/neefje gebruik kunnen maken van de Newbornset!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.