Ezel (38w4d)

Afgelopen maandag ging ik naar de Ikea. In de Ikea nam ik de verkorte route, want de lange route red ik echt niet meer in mijn conditie. Maarja, moest toch achterin de winkel zijn voor gordijnen (niet gekocht) en opbergdozen (wel gekocht). Uiteindelijk stond ik bij de kassa, bleek dat ik mijn portemonnee was vergeten….
Dus weer naar huis, portemonnee halen en (tja, elk nadeel heeft z’n voordeel) even lunchen bij Ikea. Ja, ik weet het, de Zweedse balletjes zijn niet gegarandeerd zonder gluten-besmetting, maar ik waagde het voor deze ene keer er op.
Thuis gekomen bleek dat de gekochte kapstok (voor alle kinderjasjes, -tasjes en -sneeuwbroeken) een deukje vertoonde en dat ik alweer nog een keertje naar de Ikea moet…

Vandaag ging ik samen met Eva boodschappen doen. Eigenlijk te laat, ging pas om 11 uur weg, en normaal eten we om half 12 een boterham. Waar ik zelf binnen een kwartiertje uit en thuis ben, duurt dat met kind toch wel minstens een uurtje. Vooral als het mooi weer is, mevrouwtje aan alle bloemetjes wil ruiken, de glijbaan van het schoolplein wil uitproberen en we diverse buren tegen komen.
Nu was het niet mooi weer, zat Eva netjes in de wandelwagen, dus alle succes om weer snel met boodschappen thuis te zijn. Stonden we met een volle mand bij de kassa, bleek dat ik mijn portemonnee was vergeten…
Weer naar huis. Eva bij de buurvrouw gedropt en met steeds meer pijn in mijn schaambeen de boodschappen gehaald. Gelukkig had ik de wandelwagen nog als boodschappenmandje 😉
Wat was ik blij toen we na de boterham eindelijk in bed lagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.