Tweelingmama’s

Mag ik jouw ervaringsverhaal posten op twinspiratie?
En ik wilde je ook vragen of ik een paar korte citaten hieruit zou kunnen gebruiken voor het hoofdstuk ‘verlies van een tweelingkind’ dat ik heb geschreven voor mijn tweelingenboek dat ik aan het schrijven ben.
 
Suzanne, deel van een tweeling en tweelingmama mailde mij deze vragen.
Met deze vragen begon voor mij veel denkwerk. Over de tijd vlak na de geboorte van Boris & Sanne. Over de tijd dat Denise en ik werkten aan het betreffende artikel voor de Ouders van Nu. Over hoe je het verlies van een kind kan opnemen in een zwangerschaps- of opvoedingsboek. Over wat het verschil is tussen het verlies van 1 tweelingkind, van beide tweelingkinderen en van 1 eenlingkind.
 
Inmiddels is mijn verhaal geplaatst op TwinsVideoBlog: all about twins
En mailen Suzanne en ik heen-en-weer over de invulling van het hoofdstuk ‘verlies van een tweelingkind’ van haar boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.