There is no foot too small that it cannot leave an imprint on this world

Surfend op facebook, verschijnt er opeens een foto in mijn scherm. Een foto van een hand die 2 hele kleine voetjes vast houdt.  Ik schrik. De voetjes van dit kindje zijn net zo klein als de voetjes van mijn Boris* & Sanne*.
Ik ben benieuwd naar het verhaal er achter. Waarom komt zo’n intieme foto zomaar op mijn beeldscherm?

Op de site van The Blaze vind ik het volledige verhaal:
Jubilee is het 20e kind van de familie Duggar, de sterren van de tv-serie “19 and Counting”. Op 8 december 2011 bleek tijdens een echo dat het kindje niet meer leefde. De familie heeft mooie foto’s laten maken die ze uitdeelden op de herdenkingsdienst. Een nicht van de familie plaatste deze foto op twitter en veroorzaakte hiermee een rel: Veel mensen vinden het maken van deze foto’s (of het verspreiden hiervan) smakeloos.
 

Ik vind het een hele mooie foto!
Maar ik snap het commentaar. De foto is te intiem om onverwacht op je beeldscherm te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.