Bugaboo (33 weken en 1 dag)

Vandaag is onze kinderwagen eindelijk geleverd!

Drie dagen lang zijn UPS en ik elkaar steeds mis gelopen. Uiteindelijk heb ik mijn hele vrije vrijdag gewacht totdat ze om 4 uur ’s middags eindelijk voor de deur stonden met 2 grote pakketten. Kon ik eindelijk beginnen met het bouwpakket ‘kinderwagen’. Ik blijf het intrigerend vinden hoe ingenieus zo’n wagen, maar ook zwangerschapskleding in elkaar zit.

Leuk, leuk! Ik krijg nu al de neiging om er mee rond te gaan rijden, om uit te proberen, om te pronken. Maar ik zal nog even wachten totdat er daadwerkelijk een kindje in ligt…

Nu hebben we bijna alles in huis voor de komst van Prummel, met uitzondering van 3 hydrofiel washandjes, een borstkolf en 6 spuugdoekjes.

En in mijn verlof kan ik me nog even lekker storten op het aankleden van de baby-kamer.