Krijgertjes

Op twitter lees ik ‘krijgertjes zijn ideaal, dan is gif er al uitgewassen. Leve tweedehands! 🙂 ‘.
Wij hebben heel veel krijgertjes. Van buren, vriendinnen, collega’s. Dozen vol kleding. Heerlijk!
Ik hoef zelden kleding te kopen. Koop eigenlijk alleen voor speciale gelegenheden. En maillots en onderbroeken. Want die gaan meestal niet meer dan 1 kind mee.
Tweedehands is makkelijk, goed voor het milieu en voor de portemonnee. Leve tweedehands! 😉 
 
Maar nu mijn probleem. Eva en/of Mirthe zijn er uit gegroeid. De kleertjes die ook voor jongetjes kunnen, haal ik er uit en stuur ik aan een vriendin. De echte meisjes-kleertjes verdwijnen in een doos op zolder. Want er zijn geen kleine meisjes in mijn omgeving.
Moeten ze daar blijven staan totdat er wel een klein meisje komt? Proberen te verkopen op marktplaats of Koninginnedag? Eigenlijk vind ik dat niet kunnen: Geld verdienen met iets dat je gekregen hebt.
Nu heb ik een oplossing gevonden: Krijgdekleertjes
 
Via deze website ruil je in een paar stappen een pakket met te kleine kinderspullen voor een pakket met spullen die bij jouw kinderen passen. Gewoon via internet, op een moment dat het jou uitkomt.
 
Leuk initiatief! Ik heb me ook meteen aangemeld. Nu nog de tijd vinden om een aantal pakketten te maken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.