Dit jaar geen agenda?

Op yourdailyintake lees ik een blog over leuke spulletjes van de Hema om het nieuwe jaar fris te beginnen. Normaal kocht ik rond deze tijd (of eerder!) een nieuwe agenda bij de Hema.

agenda hemaHelaas begin ik dit jaar voor het eerst zonder nieuwe agenda. Het was niet meer te doen: 6 agenda's bij houden (prive, werk, 2 kids, sportsplanner, manlief). Dus ik doe het nu digitaal. Heb ik weer overzicht. Maar ik mis het wel, die papieren agenda inclusief vergeet-niet-briefjes, nog-te-doen-lijstjes, kaarten-te-versturen alvast geplaatst in de juiste week, briefjes met school- trein- en biebtijden, lijstjes met nog-te-lezen-boeken, lijstje met verjaardagen, lijstje met leuke-dingen-doen, mooie plaatjes en dan opeens een onderwachte tekening van dochterlief die mijn agenda te pakken heeft gekregen.

Zucht… Denk dat ik maar weer terug ga naar de papieren agenda!

1 gedachte op “Dit jaar geen agenda?

  1. Haha, ja de papieren agenda, die had ik voor het laatst op de middelbare school :-p heb al jaren digitaal. Voor alle frutsels en lijstjes – en daar ben ik ook gek op! – heb ik voor wat ook digitaal kan Evernote en Flow magazine heeft altijd leuke boekjes voor verzamelen, todo en andere lijstjes. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.