Twee streepjes!

Test gedaan en…. Twee streepjes! Kan het niet helemaal bevatten, ga naar Erik toe die achter de computer zit en laat hem het staafje zien. Dit keer reageerde hij totaal niet nuchter. Hij heeft de hele avond lopen stralen en kwam mij regelmatig een zoen geven. Was natuurlijk wel meteen practisch bezig: Nu moeten we weer gaan verbouwen, hebben we al iets gepland in maart? En natuurlijk: Wanneer kan ‘het verwekt zijn’?

Ik daarentegen moet er nog erg aan wennen. Het lijkt als de eerste keer dat we een verre reis maakten: Je verwacht van te voren dat in zo’n ander land (Zimbabwe) alles anders zal ruiken, proeven, voelen. Maar eenmaal daar aangekomen, blijkt dat er veel meer overeenkomsten zijn dan verschillen. Nu heb ik ook het idee dat ik me anders moet voelen, maar (afgezien van een beetje slaapgebrek en een beetje opgewonden gevoel) heb ik nergens last van! Moet er nog erg aan wennen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.