Het zijn er twee! (11 weken)

Twee kloppende hartjes, vier beentjes, vier armpjes!

Gister de eerste echo gehad, ook wel termijnbepaling genoemd. En wat blijkt: In plaats van 1 kindje zitten er 2 in mijn buik!
Zeer waarschijnlijk een 2-eiige tweeling, dus kunnen 2 jongetjes, 2 meisjes of een jongetje en een meisje zijn! (Ook 4 namen verzinnen, oefff…)
Heel bijzonder om 2 bewegende lichaampjes in mijn buik te zien, slapend, koppeltje duikelend toen ik mijn buik te veel bewoog, met gezichtjes, handjes en voetjes en al! Steeds meer begin ik me te realiseren dat er nu echt over 7 maanden een klein mensje aankomt, nee zelfs twee kleine mensjes!
(Uitgerekende datum 6 maart 2007, is inclusies 3 weken tweeling-speling)

De studeerkamer kan nu gewoon studeerkamer blijven, die is te klein voor 2 wiegjes. Dus het is maar goed dat Bram nog geen grote giraffe op de muur heeft getekend! Ach, er is zo veel dat nu anders moet dan we in eerste instantie gedacht hadden, maar we hebben nog volop de tijd om dat allemaal te regelen! Ik zal nu niet meer door de verloskundige begeleid worden, maar door de gynaecoloog. Betekend ook extra veel van die fantastische echo’s!